PmWikiCa

PmWiki és un sistema per la creació i el manteniment de pàgines web basat en sistemes wiki.

Les pàgines de PmWiki tenen l'aspecte de qualsevol altra pàgina web, excepte pel fet de tenir un enllaç per a "editar" que permet modificar-les amb facilitat, així com afegir-ne de noves, usant unes regles d'edició. No és necessari saber HTML o CSS. L'edició de pàgines es pot deixar oberta al públic o restringir-la a un xicotet grup d'autores.

Característiques clau de PmWiki

Aspecte personalitzat: Una administradora pot canviar l'aspecte i les funcions d'un lloc PmWiki usant diferents aparences i plantilles HTML. Si no trobeu cap aparença apropiada entre les existents?, és fàcil modificar-ne una o crear-la des de zero.
Control d'accés: la protecció mitjançant contrasenya de PmWiki es pot aplicar a tot un lloc web, a grups de pàgines, o a pàgines individuals. La protecció per contrasenya controla qui pot llegir pàgines, editar pàgines, i adjuntar fitxers. El sistema de control de PmWiki és autònom, però també pot funcionar conjuntament amb altres bases de dades de contrasenyes, com ara bé .htaccess, servidors LDAP, i bases de dades MySQL.
Arquitectura d'extensions i personalització: Un dels principis de la filosofia de PmWiki és incloure al motor principal únicament les característiques essencials, però facilitar a les administradores l'addició i personalització de nova sintaxi. Les extensions, disponibles al llibre de receptes de PmWiki, poden afegir centenars de funcionalitats noves al vostre wiki.

PmWiki està escrit en PHP i distribuït sota la llicència General Public License. Està dissenyat per a ser fàcil d'instal·lar, personalitzar, i mantenir per a diferents aplicacions. Aquest lloc funciona amb pmwiki-2.3.30.

PmWiki és una marca registrada de Patrick R. Michaud.

La pàgina ofical de PmWiki és a pmwiki.org.Pàgina original a PmWikiCa.PmWikiCa - Backlinks